Zimska služba

Zimska služba

Pozimi popolnoma opremljeni: profesionalni proizvodi za zimsko službo CEMO

Takoj ko pade prvi sneg in se pojavi poledica predstavlja to nevarnost za pešce, motoriste in avtomobile. Takrat je zimska služba bistvenega pomena. Delo v takih razmerah predstavlja posebno zahteven izziv in s pravimi proizvodi in strokovnim pristopom se ta opravila lahko olajšajo.

CEMO vam v ta namen ponuja široko paleto posipalcev, posipalnikov, posod za pesek in sol ter lopat, ki so učinkoviti in varni za uporabnika.  

Vsestranska uporaba proizvodov za sneg in led

CEMO vam nudi vsestranke proizvode za strokovno izvajanje zimske službe. Naše posode za pesek in sol v različnih dimenzijah so odporne na zunanje vremenske neprilike in vandalizem. Enako velja za naše posipalce, ki so odporni na različne posipne materiale in njihove agresivne lastnosti. Ne glede ali gre za majhne ali velike površine, so naši proizvodi za zimsko službo primerni za razmere, ko vladata sneg in led.  

Prednosti proizvodov za zimsko službo na prvi pogled:
-    Visoka varnost z prvorazrednimi materiali  
-    Trdnost zaradi pametne oblike proizvodov  
-    Dolga doba uporabnosti proizvodov za zimsko službo  
-    Velik izbor izdelkov za individualne rešitve 

Dolga življenjska doba proizvodov tudi v težkih pogojih dela

Naši proizvodi za zimsko službo se izkažejo tudi v najtežjih pogojih dela in imajo dolgo dobo uporabnosti tudi v slabih vremenskih razmerah. Visoko kvalitetni material in prvorazredna obdelava zagotavljajo varnost, stabilnost in vzdržljivost. Življenska doba proizvodov je 20 let. Garancija 10 let, na primer za posipalce, je naš trenutni standard.

Razen tega imamo v vidiku tudi praktično uporabo in lažje delo. Presenečeni boste nad pametnimi rešitvami pri posipalcih, posodah za posip in lopatah. Na primer ergonomičen ročaj lopate omogoča optimalno izkoriščenost fizične moči in tako lajša utrujenost.

Zanesite se na profesionalno zimsko službo in kljubujte težkim razmeram v snegu in ledu s CEMO proizvodi.

Elementi 1 do 10 od skupaj 15

Stran:
  1. 1
  2. 2

Elementi 1 do 10 od skupaj 15

Stran:
  1. 1
  2. 2
Izdelki te skupine so namenjeni za dolgotrajno profesionalno uporabo v ekstremnih pogojih. Posode za posipanje iz GFK imajo 10 let garancije. Vozički za posipavanje volumna 20 – 300 l, tudi v izvedbi iz nerjavečega jekla vam nudijo varno in lahko delo pri vaših nalogah in opravilih. Posebej razvita lopata za sneg iz GFK omogoča čiščenje velikih površin z majhno porabo moči v dolgem obdobju. Cemo vam s svojimi kvalitetnimi izdelki omogoča varno zimsko službo.

Loading...

{{block type="ajaxcartpro/confirmation_items_continue"}}
{{block type="ajaxcartpro/confirmation_items_gotocheckout"}}