Zasebnost podatkov

Zahvaljujemo se vam za zanimanje za našo spletno stran. Varovanje vaše zasebnosti je za nas zelo pomembno. V nadaljevanju ponujamo podrobne informacije o ravnanju z vašimi podatki.

Komunikacija

Ponudnik bo z uporabnikom stopil v stik preko sredstev komunikacij na daljavo le, če temu uporabnik izrecno ne nasprotuje.
Oglasna elektronska sporočila bodo vsebovala naslednje sestavine:

- jasno in nedvoumno bodo označena kot oglasna sporočila,
- pošiljatelj bo jasno razviden,
- različne akcije, promocije in druge tržne tehnike bodo označene kot takšne, prav tako bodo jasno določeni pogoji udeležbe v njih,
- jasno bo predstavljen način odjave od prejemanja oglasnih sporočil,
- željo uporabnika, da ne želi prejemati oglasnih sporočil, bo ponudnik izrecno spoštoval.

Varstvo otrok

Ponudnik ne sme sprejemati naročila od nekoga, za katerega ve ali sumi, da je otrok, ne da bi zato imel izrecnega dovoljenja njegovih staršev ali skrbnikov.
Ponudnik brez izrecnega dovoljenja njihovih staršev ali skrbnikov ne sme sprejemati kakršnihkoli osebnih podatkov, ki zadevajo otroke. Prav tako ponudnik tretji osebi ne sme izdajati podatkov, sprejetih od otrok, izjema so starši oziroma skrbniki.
Ponudnik ne sme ponujati prostega dostopa do izdelkov ali storitev, ki so škodljive za otroke.


Varnost

Ponudnik uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov.


Varovanje osebnih podatkov

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika.
Ponudnik za nedoločen čas hrani IP naslove vseh obiskovalcev kataloska-prodaja.si, pri registriranih članih pa še: ime in priimek, e-poštni naslov, kontaktni telefon, primarni naslov in naslove za dostavo, državo prebivališča, čas in datum registracije.
Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo.
Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.
Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.


Dostopnost informacij (povzetek zakonodaje)

Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:

- identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, številka registra),
- kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon),
- bistvene značilnosti blaga oziroma storitev (vključno s po-prodajnimi storitvami in garancijami),
- dostopnost artiklov (vsak artikel ali storitev, ki je v ponudbi na spletnem mestu, naj bi bil dostopen v razumljivem roku),
- pogoje dostave artiklov ali izvršitve storitve (način, kraj in rok dostave),
- vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano, ali že vsebujejo davke in stroške prevoza,
- način plačila in dostave,
- časovno veljavnost ponudbe,
- rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop; poleg tega tudi o tem, če in koliko stane kupca vračilo artikla,
- pojasnilo postopka ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.


Uporaba piškotkov

Piškotki so znaki, ki jih s pomočjo vašega brskalnika posredujemo v vaš računalnik. Našim sistemom omogočajo, da prepoznajo vaš brskalnik in ponudijo določene funkcije, ko ponovno obiščete našo stran.
Da lahko našo spletno stran uporabljate v celotnem obsegu, morate svoj brskalnik nastaviti tako, da sprejema piškotke. Vsekakor lahko svoj brskalnik nastavite tudi tako, da ne sprejema nobenih piškotkov. Naša partnerska podjetja nimajo dostopa do uporabe piškotkov za obdelavo in uporabo.


Razkritje osebnih podatkov

Prenos vaših podatkov se bo izvršil z zahtevami prevoznika in se bo nanašal na podatke nujne za dostavo blaga. Če ste se prijavili na novice, bomo vaše podane podatke uporabljali za namene pošiljanja e-novic CEMO. Vaših podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam. Izvzeta so le podjetja, ki tehnično skrbijo za pošiljanje e-novic. V tem primeru so podatki omejeni na minimalno potrebo za to.


E-novice - odjava

Če ne želite več prejemati našin novic, lahko to sporočite na e-mail [email protected] Odjavo bomo opravili takoj, ko bo mogoče. Lahko pa se odjavite tudi po pošti.


Zakonodaja

Po Zakonu imate pravico do brezplačne informacije o vaših shranjenih podatkih in pravico do popravka, blokiranja ali izbrisa podatkov.


Kontakt za zasebnost

Za vprašanja v zvezi z zbiranjem, obdelavo in uporabo osebnih podatkov, razkritje, popravek, blokiranje ali izbris podatkov ter preklic odobritev, izdanih, se obrnite na:

PROSIGMA PLUS d.o.o.
Limbuška 2
2341 Limbuš - Maribor
Telefon: +386 2 421 32 00
Telefax: +386 2 421 32 07
E-Mail: [email protected]
Internet: www.prosigmaplus.si

Loading...

{{block type="ajaxcartpro/confirmation_items_continue"}}
{{block type="ajaxcartpro/confirmation_items_gotocheckout"}}