Transport/skladiščenje

Transport/skladiščenje

CEMO posode za prevoz in shranjevanje za varno uporabo in prevoz

Kadar gre za varen prevoz tekočin, so CEMO proizvodi za prevoz in skladiščenje prva izbira. Naši visokokakovstni proizvodi vam nudijo prvorazredno funkcionalnost in pametne rešitve.

Ni pomembno kakšen namen ima prevoz in shranjevanje – s CEMO proizvodi ste lahko prepričani, da boste dobili najboljše razmerje kvaliteta - cena. Že desetletja se trudimo ponuditi celovite rešitve za različne sektorje na področju skladiščenja in transporta materiala vseh vrst.

Od rezervoarja do zaboja za orodje – vedno ustrezna rešitev

Zahvaljujoč bogati izbiri proizvodov za prevoz ima CEMO zagotovo rešitev tudi za vaše potrebe.  Visokokakovostne posode v različnih oblikah, namembnostih in velikostih so primere za gradbeništvo, kmetijstvo, komunalne dejavnosti in so zelo prilagodljivi in uporabni. Nudimo cisterne za namakanje kot tudi opremo za nadgradnjo vozil. V ponudbi so tudi cisterne in rezervoarji za nadzemno postavitev, narejene iz svetlobe nepropustnega PE, da ne nastajajo alge v rezervoarju. Z našimi različnimi zaboji in boxi za orodje je možno varno shranjevati opremo in stroje, ki tako ostanejo zmeraj pri roki in čisti.

Posode za prevoz in shranjevanje iz visokokakovostnega materiala in najboljše kvalitete

Posode za prevoz in shranjevanje, ki jih ima CEMO v svojem prodajnem programu so iz visokokakovostnega GFK materiala ali PE materiala. Ti materiali so posebej primerni za shranjevanje in prevoz tekočin ter izpolnjujejo vse potrebne zahteve ter ne povzročajo nikakršnih težav. Steklena vlakna nimajo korozijske lastnosti in so primerna za skladiščenje nevarnih snovi. PE je odporen na kisline, baze, olja in vodo.

Kot pionirji na področju skladiščenja  vam zagotavljamo najnovejšo tehnologijo in vrhunsko kakovost. Z našimi posodami za prevoz in shranjevanje lahko brezskrbno skladiščite tekočine in jih tudi prevažate. Izkoristite naše izkušnje in zaupajte vodilnemu proizvajalcu CEMO.

Elementi 1 do 10 od skupaj 39

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Elementi 1 do 10 od skupaj 39

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Transportni in skladiščni rezervoarji: verjetno imate zelo zahtevna področja za uporabo in rabite različne transportne in/ali skladiščne rezervoarje. Vseeno je ali so le ti izdelani iz visoko kakovostnega GFK, s primerno opremo, mobilni sistemi za zalivanje ali so primerni za različne zahteve uporabe. Pri nas boste verjetno našli primerno opremo za vaše potrebe. Za varno skladiščenje in transport orodja in drobnih materialov pa so namenjeni oglate posode iz kakovostnega PE, ki so na razpolago tudi v mobilnih Trolley izvedbah.

Loading...

{{block type="ajaxcartpro/confirmation_items_continue"}}
{{block type="ajaxcartpro/confirmation_items_gotocheckout"}}