Nevarne snovi

Nevarne snovi

Varno skladiščenje nevarnih snovi s CEMO proizvodi

Varovanje ljudi in okolja je za CEMO na prvem mestu. Varno skladiščenje nevarnih snovi, kot je gorivo ali odpadna olja, je cilj našega dela. CEMO razvija proizvode za skladiščenje nevarnih snovi, ki zadovoljijo vse zakonske predpise in varnostne zahteve, hkrati pa so praktični za uporabo.

Smo pionirji na področju skladiščenja nevarnih snovi, zato lahko od nas pričakujete najvišjo kvaliteto in najboljši servis. Poznamo različne potrebe in lahko vam pomagamo najti rešitev za skladiščenje različnih snovi glede na vaše želje in zahteve.

Zakonske zahteve za skladiščenje nevarnih snovi

Lahko vnetljivo, strupeno, jedko, eksplozivno – to so lahko lastnosti nevarnih snovi in zakon ima za skladiščenje le-teh posebne zahteve. Takšne snovi se uporabljajo v številnih industrijah, zato je to pomembna tema v praktično vseh panogah.

Zakoni in standardi v predpisih za preprečevanje nesreč imajo namen, da se zagotovi ustrezno ravnanje z nevarnimi snovmi. Glede na vrsto snovi se zahteva varnostni ukrep v oceni tveganja. Ločeno skladiščenje vnetljivih snovi in uporaba posebnih oblik in tehnik skladiščenja je predpisana v načrtu skladiščenja. CEMO je na področju skladiščenja nevarnih snovi aktiven že vrsto let, zato je strokovnjak za načine in tehnike skladišenja nevarnih snovi.

Vsestranski proizvodi CEMO za varno skladiščenje nevarnih snovi

Ponujamo vam široko paleto proizvodov za varno skladiščenje nevarnih snovi, ki izpolnjujejo vse zakonske zahteve. Od lovilnih posod, prestreznih kadi, regalnih sistemov, rezervoarjev, cistern pa vse do omar in kontejnerjev – vse to so možne rešitve CEMO za vaše potrebe. Tako za skladiščenje v prostoru kot na prostem boste našli ustrezno rešitev.

Naši proizvode iz GFK, PE in jekla izpolnjujejo vse varnostne zahteve in vam omogočajo varno skladiščenje nevarnih snovi ter vam prihranijo prostor.  Nudimo vam tudi dodatno opremo, če bi jo potrebovali pri vašem skladiščenju nevarnih snovi.

Naša ekipa vam bo svetovala v primerih, ki se nanašajo na skladiščenje nevarnih snovi. Zaupajte strokovnjakom in izkušnjam, ki jih ima CEMO.

Elementov: 10

Elementov: 10

Loading...

{{block type="ajaxcartpro/confirmation_items_continue"}}
{{block type="ajaxcartpro/confirmation_items_gotocheckout"}}