Samoumevno inovativni

Vse se je začelo s proizvodnjo robustnih kadi za grozdje in sodov za vino iz armiranega poliestra (na kratko GFK).  Pridobljene izkušnje in trud k popolnosti so vodile do prvega rezervoarja za kurilno olje iz armiranega poliestra v kompozitni strukturi s certifikatom, proizvedenega v Nemčiji v letu 1968. Naši proizvodi so patentno zaščiteni ter predstavljajo alternativo navadnim jeklenim rezervoarjem. Taki rezervoarji so lažji in doživljenjsko odporni na korozijo.

Visoko kakovostna kompozitna struktura iz poliesterskih smol in ojačitvami iz steklenih vlaken, zagotavlja visoko trdnost z nizko težo. Armiran poliester (GFK) leta in leta tesni proti vonjavam, je odporen na rjavenje in neobčutljiv na vremenske vplive. Prav tako je neprepusten za zrak in je tudi odporen proti močnim požarnim obremenitvam – te lastnosti so torej za naše rezervoarje idealne in pisane na kožo uporabnikom.

Z zagonom nove proizvodne linije za izdelke iz PE (polietilena) proizvedene z rotacijskim postopkom, lahko sedaj izdelamo visoko kakovostne rezervoarje z odličnim razmerjem cena/kakovost.

Tako individualni kot so naše surovine, so različni naši kupci s področja kmetijstva, vinogradništva in vinarstva, gradnje toplovodnih napeljav, komunalnega področja kot tudi industrije in obrtništva.
Pametni izdelki za inovativne uporabnike!

Loading...

{{block type="ajaxcartpro/confirmation_items_continue"}}
{{block type="ajaxcartpro/confirmation_items_gotocheckout"}}