Cisterne

Cisterne

Stacionarne in mobilne polnilne postaje ter oprema za polnilne postaje CEMO

Kljub javni mreži bencinskih servisov mora podjetje imeti možnost točenja goriva tudi v bolj odročnih krajih. To predstavlja udobnost in številne praktične prednosti. Za skladiščenje goriva vam CEMO ponuja vrsto proizvodov  z dodatno opremo, ki so primerni za vaše zahteve. Obstajajo priročne rešitve za lastno uporabo iz nerjavečega jekla za uporabo v gradbeništvu, kmetijstvu in gozdarstvu, ki jih prilagodimo vašim potrebam.

CEMO ima na nemškem trgu vodilno vlogo pri proizvodnji celovitih sistemov, ki pokrivajo vse zakonske predpise zasebnih bencinskih postaj. Ponujamo komplete za lastno polnjenje – lastne postaje za polnjenje diesel goriva, bencina in AdBlue-ja. Naše postaje zadovoljujejo vse varnostne predpise in druge pravne zahteve.

Polnilne postaje in oprema za polnilne postaje za diesel, bencin in AdBlue®

CEMO vam nudi stacionarne in mobilne postaje ter opremo za postaje za različna goriva. Seveda vsi naši proizvodi izpolnjujejo zakonske zahteve, ki so različni glede na vrsto goriva. Tako na primer eksplozivnost, vnetljivost in nevarnost za vode igra pomembno vlogo pri izbiri postaje. Ponujamo vam ne samo rešitev za diesel ali bencin, ampak tudi za AdBlue® v različnih izvedbah.

K polnilnim postajam vam CEMO nudi tudi ročne in električne črpalke različnih kapacitet in izvedb. 

Kvalificirano skladiščenje in enostavno rokovanje s CEMO proizvodi

Polnilne postaje in oprema za polnilne postaje CEMO vam ne zagotavlja le varnega skladiščenja goriv, ampak tudi enostavno rokovanje z njim. V našem prodajnem programu boste našli tako stacionarne kot mobilne  postaje, rezervoarje in praktične vozičke, ki omogočajo izredno fleksibilnost.

CEMO vam nudi postaje in opremo za postaje iz GFK, PE ali jekla z ali brez ADR certifikata za prevoz nevarnih snovi. Izbirate lahko med različnimi prostorninami - tako, da je  najbolj praktično za vašo potrebo na mestu uporabe.  

Pri točenju goriva je potrebno paziti na varnost vašega vozila, zdravje ljudi in varovanje okolja. Vse to vam olajša uporaba CEMO polnilnih postaj.

Točilne postaje/naprave: Pri poenostavljenih zahtevah pri postavitvi, enostavnem ravnanju ter možnosti, da točite gorivo vedno ko ga potrebujete, so prednosti, ki upravičujejo nabavo in postavitev lastne postaje. CEMO ima v svoji ponudbi tako stacionarne kot mobilne postaje, izdelane iz GFK, PE ali jekla za diesel, bencin in AdBlue. Od enostavnega ExO kanistra preko mobilnih in DT sistemov do jeklenih rezervoarjev in postaj tako za gradbeništvo, kmetijstvo, gozdarstvo in ostale potrebe.

Loading...

{{block type="ajaxcartpro/confirmation_items_continue"}}
{{block type="ajaxcartpro/confirmation_items_gotocheckout"}}