Cisterne

Cisterne

Brezskrbo počutje v vašem domu: zalogovniki toplote in energije CEMO

Prijazno okolju in stroškovno ugodno ogrevanje je pomembno razmišljanje tako pri novogradnjah kot pri obnovah. Kurilno olje in solarna termija sta najbolj priljubljeni obliki ogrevanja. Izvedba s profesionalnimi rezervoarji za olje in zalogovniki, ki zadovoljujejo vse veljavne zakonske varnostne zahteve in so prilagojene vašim zahtevam, so ključnega pomena. S tem so stroški ogrevanja občutno manjši.

Za varno shranjevanje kurilnega olja in učinkovit zalogovnik toplote in energije vam CEMO nudi varne in kakovostne proizvode za brezskrbno dobro počutje v vašem domu. Že več kot 50 let smo strokovnjaki na tem področju in naše celovite rešitve vas bodo prepričale.

Ojačana steklena vlakna za najvišjo učinkovitost ob popolni varnosti

Za zalogovnike toplote uporabljamo GFK material zaradi kvalitete, ki jo tak proizvod mora imeti. Ta edinstven material omogoča zalogovniku dimenzijsko stabilno obliko več desetletij, je vodotesen in ne pušča vonja po olju ter je odporen na korozijo. V primerjavi z jeklom je naš zalogovnik iz GFK materiala izredno lahek in ima zaradi tega prednosti pri prevozu in montaži. Tudi toplotna prevodnost je bistveno manj izrazita, zato toplota dlje ostane v takem zalogovniku.  

Tako so CEMO proizvodi za shranjevanje toplote in energije izredno učinkoviti in popolnoma varni – to je kombinacija, ki je pomembna pri shranjevanju dragih nevarnih snovi.

Zalogovniki toplote in energije tudi za zahtevnejše naloge

CEMO ponuja široko paleto proizvodov za shranjevanje toplote in energije za različne namene uporabe. Razen visokokakovostnih zalogovnikov za kurilno olje in vodo so na voljo tudi zalogovniki za zahtevnejše uporabe. Za najboljšo izkoriščenost prostora vam dobavimo zalogovnike v različnih velikostih.

Za uporabo na območjih z visokim tveganjem so prav tako na voljo CEMO proizvodi. Taki proizvodi zadovoljujejo posebne varnostne zahteve. Naši dvoplaščni rezervoarji so dovoljeni celo na vodovarstvenih področjih.

CEMO vam nudi visoko kvaliteto in dolgo življenjsko dobo. Na vse zalogovnike toplote in energije vam nudimo 35 let garancije – več varnosti, kot z našimi proizvodi, si praktično ne morete želeti.

Elementi 1 do 10 od skupaj 11

Stran:
  1. 1
  2. 2

Elementi 1 do 10 od skupaj 11

Stran:
  1. 1
  2. 2
Že več kot 50 let se ukvarjamo z rezervoarji za shranjevanje energije, ki omogočajo poznejšo uporabo le te za dobro počutje. Na rezervoarje za shranjevanje kurilnega olja, ki so zaradi kvalitetnih razlogov izdelani izključno iz GFK, dajemo 35 let garancije. Različne izvedbe linij KT, GT in DWT ponujajo rešitev za vsako zahtevo. Iz teh desetletja dolgih izkušenj na področju skladiščenja kurilnega olja so izdelani shranjevalci toplote posebej primerni za solarno termijo. Pri izdelavi teh se seveda uporablja enak visoko kakovosten material.

Loading...

{{block type="ajaxcartpro/confirmation_items_continue"}}
{{block type="ajaxcartpro/confirmation_items_gotocheckout"}}