Črpalke

Črpalke

Najzmogljivejše in popolnoma varne: polnilne postaje in črpalke CEMO

V majhnih, srednjih in velikih podjetjih: rokovanje z nevarnimi tekočinami zahteva skrajno previdnost! Majhna kapljica lahko povzroči nevarnost za ljudi in okolje. Varno praznenje, polnjenje, točenje in doziranje goriv in kemikalij zahteva zmogljive in varne polnilne postaje in črpalke.

CEMO vam nudi ročne in električne črpalke za goriva, odpadna olja in kemikalije, ki so primerna za uporabo z našimi rezervoarji. To vam zagotavlja funkionalnost in varnost. Že 55 let smo na strani zakonskih zahtev in varnosti.

Za vsako potrebo ustrezna točilna postaja ali črpalka

Tako različne, kot so zahteve za uporabo, so prilagodljive polnilne postaje in črpalke, ki jih nudi CEMO .

Nudimo vam rešitve za:
-    diesel in biodiesel
-    bencin
-    odpadna olja
-    kemikalije/AdBlue
-    vodo

Razen črpalk, cistern, rezervoarjev in drugih električnih in ročnih črpalk vam CEMO nudi tudi mobilne vozičke za hitro in enostavno menjavo olja kmetijskih strojev, tovornjakov in avtomobilov.  

Vse polnilne postaje in črpalke izpolnjujejo najvišje varnostne zahteve in so na voljo v različnih razredih moči. Izberete lahko primerno moč glede na učinkovitost in vašo potrebo.  Od majhnih kapacitet do prostostoječih polnilnih postaj – za vsako potrebo vam nudimo ustrezno rešitev in smo vaš pravi partner.

Visokokakovostna dodatna oprema za CEMO polnilne postaje in črpalke

Da bi zagotovili optimalno delovanje vaše CEMO polnilne postaje in črpalke vam lahko dobavimo tudi visokokakovostno dodatno opremo. Točilne pištole, cevi, števce, adapterje vrhunske kakovosti – vse to lahko kombinirate z našimi polnilnimi postajami in črpalkami.

Z urejenim sistemom in pametnimi rešitvami za skladiščenje in prevoz nevarnih snovi vam CEMO prevzame skrb za okolje in varnost zaposlenih. Visoki standardi s kontinuiranimi inovacijami naredijo naše izdelke edinstveno učinkovite in varne na najvišjem nivoju.

Elementov: 2

Elementov: 2

Točilne naprave/črpalke: Cemo točilne naprave in črpalke za diesel, mazalna sredstva, AdBlue in kemikalije. Vseeno ali to uporabljajo v majhnih, srednjih ali velikih podjetjih na področju kmetijstva, špedicije, gradbeništva, taxi služb ali prevozništva. Vsi ti lahko imajo lastne črpalne in polnilne postaje za katere rabijo primerne črpalke. Le te so primerne tako za majhne ali velike količine diesla, olja za menjalnike in rastlinskega olja. Od enostavnih ročnih črpalk do točilnih postaj s transportno tehniko do 120 uporabnikov.

Loading...

{{block type="ajaxcartpro/confirmation_items_continue"}}
{{block type="ajaxcartpro/confirmation_items_gotocheckout"}}